EN HIZLI YÖNTEM
Uygulamadan hemen silin
- Yakınlarda’yı açın ve Profil sekmesine girin.
- Güvenlik ve Gizlilik bölümünü açın.
- Hesabımı ve verilerimi sil seçeneğine dokunun.
- Hesabınıza bağlı telefon numarasını doğrulayarak işlemi tamamlayın.
HESAP VE VERİLER
Yakınlarda hesabınızı mobil uygulamadan doğrulayarak silebilir veya uygulamaya erişemiyorsanız bize talep gönderebilirsiniz.
EN HIZLI YÖNTEM
UYGULAMAYA ERİŞEMİYORSANIZ
Erişebildiğiniz bir e-posta adresinden bize yazın. Güvenliğiniz için hesabın size ait olduğunu doğrulamamız gerekir; e-posta içinde doğrulama kodu veya parolanızı paylaşmayın.
Hesap silme talebi oluşturİletişim: kvkk@heyyakinlarda.com
Uygulama içindeki doğrulanmış silme işlemi hemen uygulanır. E-posta ile gönderilen talepler, hesap sahipliği doğrulandıktan sonra talebin niteliğine göre ve en geç 30 gün içinde sonuçlandırılır. Yedeklerdeki kalıntılar olağan yedek döngüsü içinde silinir.
Doğrulanmış silme işlemi geri alınamaz. Daha sonra aynı telefon numarasıyla yeni bir hesap açabilirsiniz; önceki favori, liste, puan ve kullanım geçmişiniz yeni hesaba aktarılmaz.
Başkasına ait hesabın silinmesini önlemek için telefon veya e-posta sahipliği doğrulanır. Yakınlarda ekibi sizden hiçbir zaman parola ya da SMS doğrulama kodunun tamamını e-postayla istemez.
Gizlilikle ilgili diğer tercihlerinizi Gizlilik Tercihleri sayfasından inceleyebilirsiniz.